Y a m e n a   O X + 5 2 1 6

Født d. 6/4 2000 - 3/6 2016
Stang 157 cm
SCID og CA fri

Avler: W.J.J. Enthoven, Holland
Ejer: Skovsted OX

Stamtavle     Galleri

 


For evigt i mit hjerte min Dronning, min smukke, usammenlignelige Yamena.

Yamena 6/4 2000 – 3/6 2016

Tomheden, smerten, frustrationen - Vi er i chock.


Drømmen om at eje en datter af den legendariske hingst MENES er nu opfyldt..!

Yamena er en af de allersidste nulevende døtre efter Menes, født i 2000.
I Yamena ser vi en uvurderlig og unik avlshoppe, som er ud af de allerbedste gamle russiske linier.

Menes er en af de mest betydningsfulde og anerkendte hingste i araberavlen nogensinde, og har afkom som er brugsmæssigt rigt repræsenteret samt Champions afkom i showringen overalt i verden.

Yamena er ud af Yamaika, hvis mor Yakouta II, har været en af Forelock’s Arabian’s stamhopper. Yamaika’s far Nizjni var en særdeles fremragende dressurhest og har avlet flere seriøse gode distancearabere der iblandt Salomon Djinti som bla har deltaget i EM og VM. Nizjni’s far Mir er desuden halvbror til Menes igennem Metropolia.

Yamena har derfor både show og brugslinjer i sine aner og har velkendte søskende hvor alle nikker genkendende til navne som bla Balaton,, Vympel,,  Brigatina,  Medalj.

Yamena er redet og har udelukkende indtil nu været brugt som ridehest og er indkøbt hos dressurrytteren og træner Aurid Muskee.

Det bliver spændende at bringe hende i avlen og endnu mere fantastisk at kunne videreføre noget af det mest klassisk russisk blod vi har tilbage i verden i dag.

Foruden at være en unik hoppe i stamtavle, har Yamena meget mere at byde på. Hun er en gudesmuk hoppe med den dejligste farveglød og en utrolig karisma der emmer af russisk power – besidder et helt fantastisk mildt temperament og er ekstremt omgængelig.

Yamena har en særdeles god højde på 1.57cm samt bevægelser der er fremragende.

Yamena er en hoppe vi forventer os meget af ,- men vi indrømmer også gerne at vi føler os meget beæret over at have hende i vores stald, og vi hver dag vil glæde os over at Yamena fremover altid vil være at finde i vores avl.


Yamena efterlader os:

                    Yuniq Bint Yamena, født 2016 efter SL Carrera/Kubinec