Når man har valgt at købe hest, som er avlet hos Skovsted OX,  har man sikret sig, at hesten er opvokset under de allerbedste forhold og betingelser.
Hesten vil med sikkerhed dagligt have været i hænder og daglig haft adgang til græsmark - samt jævnligt være tilset af smed og dyrlæge.
 

Yderst lovende sportsaraber med potentiale:
Serengeti OX 5892Født: 28/5 2014 / Forv.stang: 156+cm
Serengeti er en yderst lovende unghoppe med et kæmpe potentiale. Charmerende og kontaktsøgende hoppe med et fantastisk cool temperament og et dejligt sind. Særdeles nem i dagligdagen og elsker at være på gåtur og opleve og lære.


Hun er efter performance hingsten SL Carrera (Kubinec x Salaa Diva/Salaa El Dine) og ud af hoppen Senada (Kurator x Senet/Tern). Serengeti's mormor Senet, var en super producerende hoppe med afkom der går distanceridt på højt plan, samt succesfulde afkom i både spring og dressur.


Serengeti har en stærk brugsafstamning og hun er absolut et lovende bud på en sportsaraber, der kan videreføre denne succes. Serengeti er ud af overvejende russiske linjer. Hendes bror A'delay Ibn Senada eft. Azem er solgt til distancerytter Charlotte Kromann, Team Østergaard.


Serengeti besidder en stærk og solid velproportioneret krop, med en god overlinje og en muskelfyldt bagpart, samt et godt fundament med sunde velformede hove.
En hoppe med stor fylde og bredde. Hendes bevægelser er særdeles gode og hun er altid blikfang, når hun kommer dansende med halen på ryggen og med attitude, der får enhver til at kigge en xtra gang. En altid rolig og positiv unghest af bedste kvalitet. Nem at håndtere ved smed og dyrlæge.

Serengeti er opvokset under de bedste forhold og er velpasset og velhåndteret fra fødslen.
Vant til at blive håndteret af børn og nyder opmærksomheden. Har været læsset i almindelig trailer. Er vaccineret efter DRF gældende regler og ormebehandlet årligt.

Serengeti har alle forudsætninger for en lovende fremtid, som sportsaraber og vi ønsker at finde et seriøst og hestekyndigt nyt hjem, hvor hendes kvaliteter kan blive udnyttet på bedste vis. Hendes potentiale er stort og vi spotter en kommende distancestjerne i hende, men hendes kvaliteter er mange, så hvorhen hendes fremtid skal føres, er op til den heldige person der har lysten og tiden til at oplære og træne sin kommende ven og stjerne.

For mere info samt pris kontakt os venligst.


Se mere om Serengeti på hendes egen side


_________________________________________________________

SOLGT

Maylee Moniet (SL Carrera x KH Merlina/Karnaval)

Solgt til distancerytter Marita Torvik, Norge
_________________________________________________________

SOLGT

A'delay Ibn Senada (Azem x Senada/Kurator)

Solgt til distancerytter Charlotte Kromann-Rasmussen og Team Østergaard

www.enduranceriding.dk

_________________________________________________________

 

Fairytale by Duval.

Solgt til distancerytter Kira C.W. Leuenhagen.