Skovsted OXVelkommen til Skovsted OX, som er beliggende i den dejlige jyske natur, ved byen Terndrup syd for Aalborg.

 

Vi købte ejendommen i 1995 og allerede da havde jeg de første par OX arabere med. Interessen for racen blev en naturlig del af vores familie.

 

 

2 børn er kommet til; Dana født i 2000 og Lukas fra ’02. Og vi er efterhånden blevet til et mindre stutteri med ca. 10 OX arabere på stedet.

Lukas   Dana

 

AzemTil ejendommen hører en del jord som udelukkende bliver anvendt til afgræsning og området er en sand uforstyrret naturperle beliggende i et skønt kuperet terræn.

Vores heste nyder et frit og sundt liv med masser af daglig motion på store græsarealer hele året rundt.

Vi bestræber os på at yde vores heste den bedste omsorg og håndtering, og hver enkel hest bliver opdraget og plejet dagligt.

Vi har valgt at fokusere på den Russiske linie og avler fuldblodsarabere med en god portion russisk blod i årene. Igennem tiden er vi blevet mere og mere overbeviste om, at dette er den rette vej at føre vores stutteri mod.

Den russiske araberhest har en kapacitet og styrke, som vi mener matcher bedst til vores forståelse og ønske om den ”perfekte araberhest”.

 

Vores ønsker og avlsmål er at avle sunde og brugbare fuldblodsarabere med en smuk udstråling og arabisk skønhed.

- At avle en god alsidig araberhest med et sind og temperament, som kan være til glæde for hele familien og samtidig være sin ejer og rytter en stabil og succesfuld hest om det gælder for dens virke som skovturshest eller som konkurrencehest. 

 

Yamena og BirgitteHer på vores nye hjemmeside kan du læse om vores højt værdsatte fuldblodsarabere, og få et indblik i vores glæde og stolthed over dagligt at kunne bevæge os blandt denne fantastiske ædle race og deres ufattelige skønhed som ingen anden hesterace kan måle sig med.

 

Vi viser gerne vores heste frem og finder tid til en hyggelig hestesnak.

Velkommen til Skovsted OX.

Birgitte og Claus Riishøj