P O M E R A  O X  3 6 9 1   

Født d. 2/5 2004
Stang 157 cm
SCID og CA fri

Avler: Stutteri Elbjerg
Ejer: Skovsted OX

Stamtavle     Galleri

 

Vi kan nu præsentere både datter, barnebarn samt nu også oldebarn efter den verdenskendte Menes. Pomera er efter Champion hingsten Pobeditel (Balaton/Menes x Pantomima/Naftalin).
Pomera ankom til os i sommeren 2015 og er nu genforenet med sin søster Balmena (eft. Balaton).

Pobeditel er avlet på Tersk Stud,USSR og var i en årrække leaset til The Kossack Stud i Holland, hvor han indgik i avlen og hurtigt beviste sit værd som avlshingst. Pobeditel blev i 1999 Dutch National Junior Reserve Champion og Junior Champion Stallion 2000 Tilburg, samt Dutch National Junior Champion Stallion 2001.
Tilbage i USSR, blev han udnævnt til National Show Champion 2005.

Pomera's mor Melpomena der ligeledes er Tersk avlet, er efter Champion hingsten Piligrim (Gips x Postup/Suvenir), der foruden flere Champion titler også viste sit værd på galopbanen. Melpomena's mor Mirnaja er efter Naslednik (Nil x Nitochka/Naseem) som også var på galopbanen og desuden blev tildelt All USSR Champion 1978. Mirnaja er ud af Margaritka (Aswan x Monopolia/Priboj), som var en meget værdsat avlshoppe på Tersk Stud, foruden en karriere på galopbanen.  Melpomena selv er i 2015, også blevet en del af vores hesteflok her på stutteriet- og derfor kan vi præsentere både Pomera's mor samt søster på stedet. Melpomena er tildelt guldmedalje på Int.-og Nat. Show.

Pomera's aner kan alle spores direkte tilbage til Tersk Stud, og i hendes stamtavle findes der et utal af Champion titler og brugslinier med succes på galopbanerne. En stærk stamtavle der besidder det bedste af de gamle russiske blodlinier, som vi her på stutteriet værdsætter højt.

Pomera er en fantastisk smuk og iøjnefaldende hoppe- en hoppe med mange kvaliteter og en unik udstråling. Pomera har arvet sin fars betagende look. Hun besidder et kærligt og imødekommende sind og et positivt samarbejdsvilligt temperament, som gør hende til en hoppe der er umulig ikke at forelske sig i.Pomera er en storrammet og velgående hoppe med en god størrelse og et yndigt typefuldt hoved, med store mørke og rolige øjne. En hoppe vi er særdeles glade for, at kunne udvide vores hestehold med.

Vi håber Pomera snart vil kunne indgå i vores avlsarbejde og ser frem til, at se hendes afkom, som vi forventer har et stort brugspotentiale.