K H   M e r l i n a

1994-2014 - Løb fri
Stang 149 cm
CA fri

Avler: P.H. Bakker, Holland
Ejer: Skovsted OX

Stamtavle     Galleri

 

KH Merlina fangede min interesse med sin spændende og unikke stamtavle som er ud af overvejende russiske linier.

Merlina’ far Karnaval er en ganske betydelig avlshingst, avlet på Tersk stud i Rusland- eksporteret til Holland og senere Italien. Champion hingst og avler af mange gode brugsheste hvor vi i Danmark bla kender distance hingsten Makao (Karnaval x Manoa / Peleng) og Stutteri Elbjergs avlshingst Vejnar (Karnaval x Verba/Murmansk). Karnaval er ud af den Tersk avlede hoppe Karinka som selv var en superb galophest og avlshoppe med afkom som hingstene Drug og Kosmonaut samt naturligvis Karnaval. Karinka var desuden helsøster til Elite og Champion hingsten Kilimandscharo.

Merlina’ mor Gerlina er russisk relateret med Top efter Pesniar som far og ud af hoppen Galina efter Levade (Naplyv x Latawica). Gerlina besidder udover den russiske afstamning en god andel Crabbet blod og en anelse polsk.

Merlina er en lille vågen og velgående hoppe med et godt fundament. En typisk klassisk araber af gamle velkendte blodlinier som vi håber, vil bidrage med et føl eller 2 her på stutteriet. Merlina er tilredet og har ved forrige ejer den hollandske westernrytter Johanna Vellinga, været avlshoppe.

Vi glæder os over at kunne tilføre vores stutteri endnu en perle af russiske linier og med Merlina har vi fået en spændende hoppe som vi glæder os til at følge i hendes livs efterår.

Hoppeafkom født 2013, efter SL Carrera - Maylee Moniet.