M E L P O M E N A  O X + 3 7 3 5  

Født d. 8/3 1997
Stang 154 cm
SCID og CA fri

Avler: Tersk Stud, USSR
Ejer: Skovsted OX

Stamtavle     Galleri

 

Melpomena ankom til os i sommeren 2015, sammen med hendes datter Pomera (Pobeditel/Balaton).

Året forinden var hendes førstefødte datter Balmena (eft. Balaton/Menes) allerede en del af vores stutteri og det er tidligere ejers ønske, at netop disse 3 hopper måtte forblive sammen.   

Melpomena er Tersk født og opvokset under de russiske forhold.  Hun blev ved Tersk Sale i 2001,  importeret til DK af Stutteri Elbjerg.

I Melpomena's interessante afstamning kan bla. nævnes hendes far Piligrim (Gips x Postrup/ Suvenir) som både kan smykke sig af Championtitler, samt gået galopløb igennem 3 sæsoner.

Piligrim's far Elite- og ECHAO** hingsten Gips, som ligeledes gik galopløb i 2 sæsoner, blev tildelt adskillige Championtitler og her kan bla. nævnes All Nation Cup Champion Aachen 1991, Res.European Champion Menton 1993, Classwinner European Championship 1996, samt mange flere titler.

Melpomena's mor Mirnaja er efter Naslednik (Nil x Nitochka/Naseem) som også var på galopbanen og blev desuden tildelt All USSR Champion 1978.

Mirnaja's mor Margaritka (Aswan x Monopolia/Priboj) var en værdsat avlshoppe på Tersk og havde ligeledes en galopkarriere, inden hun blev sat i avlen.

Melpomena er en unik hoppe i afstamning og det er en stor glæde, at hun i dag er blevet en del af vores hestehold. Foruden sin spændende stamtavle er hun en fantastisk dejlig hoppe der besidder mange kvaliteter. Hun har det sødeste sind, samt er utrolig nem i hverdagen og altid glad og positiv.

Hendes bevægelser er en rigtig russer værdig- og trods hun er en ældre dame, ja så forstår hun stadig at vise takter og stor gang. 

Melpomena er vist på Internationalt Show 2007 med Guldmedalje og 87.00 point, samt Nationalt Show 2007 med Guldmedalje og 37.33 point. Melpomena er desuden tilredet.

Fra Tersk til Terndrup- vi byder Melpomena velkommen og håber hun vil berige os med et par føl, inden hun går på pension.