M a y l e e   M o n i e t  O X  5 6 9 0

Født d. 17/5-2013
Forv. stang 153+ cm
CA fri

Avler: Skovsted OX
Ejer:
Distancerytter Marita Torvik, Norge

Stamtavle    Galleri     VIDEO

 

 Maylee Moniet er i sandhed en lille engel. Utrolig feminin hoppe med et betagende look og en yderst elegant fremtoning. Hun besidder en dejlig personlighed og har en god portion selvtillid, selv i en meget ung alder.

Maylee er ud af overvejende russiske linier med Kubinec sønnen SL Carrera som far og Karnaval datteren KH Merlina som mor.
SL Carrera er en yderst velredet hingst med fremragende resultater. Performance testet og kåret i TAF- en hingst med et stort brugspotentiale hvor størrelse, type og kvalitet er stærkt forenet. SL Carrera's stamtavle indeholder kun anerkendte og succesrige russiske og egyptiske linier.

Maylee's mor KH Merlina er bla søster til den danske distancehingsten Makao, via deres far Champion hingsten Karnaval. Makao er desuden kåret i DSP.
Den Tersk avlet Karnaval har igennem en periode, været tilknyttet Kossack Stud i Holland og i denne periode var han den mest anvendte avlshingst i Holland, og han har bidraget med mange gode succesfulde brugsafkom, især indenfor arabergalop.
Karnaval's mor Karinka var selv en aktiv galophest og blev hurtigt en værdifuld avlshoppe på Tersk Stud i Rusland, med afkom som bla. Kosmonaut og Drug.
I Merlina's stamtavle findes navne som Europa Champion hingsten Top, Elite hoppen Trapecia og Elite hoppen Taktika.
En stamtavle der forener det bedste af de gamle russiske linjer, med en portion Crabbet og en dråbe polsk blod . Linjer vi her på stutteriet er stolte over at kunne videreføre i DK.

Kombinationen af SL Carrera og KH Merlina har været en succes.
Vi er ovenud tilfredse med resultatet og vi ser frem til at følge Maylee igennem årene og se hende vokse og udvikle sig.
 


KH Merlina og Maylee Moniet


SL Carrera