4 D   M a l a y k a   M o n i e t
O X + 4 7 8 0

17/4 2007 – 21/9 2011
Stang 152 cm
SCID og CA fri

Avler: S.C. Slegers-Van Bokhoven, Helmond, Holland
Ejer: Skovsted OX

Stamtavle     Galleri

 

For evigt i mit hjerte min smukke Layka.

4D Malayka Moniet 17/4 2007 – 21/9 2011

Ord kan ikke beskrive det tab jeg føler.

 

Det er med stor stolthed og glæde vi kan præsentere et hoppeafkom på dansk jord, efter den Russiske Champion og Elitehingst; KAIS eft. Pakistan ud af Proba eft. Balaton.

4D Malayka Moniet har alt hvad vi mener en avlshoppe må bære; Et smukt ydre, et kærligt mildt sind og en spændende, unik og interessant afstamning.
Malayka er avlet i Holland hos 4D Arabians, og er ud af russiske og ægyptiske linier.
Hun er en smuk udtryksfuld harmonisk hoppe med et yderst typet feminint hoved, en dejlig krop og særdeles gode bevægelser.

Hendes smukke sorte mor JM Maliah har adskillige sorte aner i sin stamtavle og JM Maliah selv, er efter den sorte Elitehingst Faa El Sharik, der er en succesfuld distancehest og som avlshingst har han avlet flere gode brugsafkom.


Så foruden at være et fantastisk eksemplar af den arabiske hest i udseende og væremåde indeholder Malayka samtidig brugsmateriale, der er holdbart og gennemprøvet. Som kommende avlshoppe her på stutteriet vil hun have særdeles meget at byde på . Vi glæder os meget til den tid kommer.

Vi er særdeles tilfredse med Malayka og vores håb og ønsker er til fulde blevet indfriet med denne unikke hoppe, der blev indkøbt til stutteriet som åring i 2008.

 

   
Malayka

 
Malayka´s mor JM Maliah


Malayka´s far, Kais