F a i r y t a l e   b y   D u v a l   O X   5 2 1 5

Født 2010
Forv. stang 152 cm
SCID og CA fri

Avler: Skovsted OX

Solgt til distancerytter Kira C.W.Leuenhagen, januar 2014

Stamtavle     Galleri

 

Fairytale by Duval er en rigtig eventyr prinsesse der har en skønhed og elegance uden lige.

Fairytale er kombinationen af det ædle gamle russiske blod igennem den rene russiske hingst Duval eft. Vympel x Derjava / Aswan og ud af den mere moderne type araberhest, den smukke hoppe Felima eft. Essteem sønnen LM Fellini. LM Fellini er flere gange showet og har opnået flotte titler som Int.Junior Champion og Top10 ved VM. Han er i dag en formidabel dressurhingst.

Fairytale’s mor Felima lånte vi af Pia Korsgaard i perioden 2009 til 2010 og i denne tid har denne pragtfulde hoppe givet os langt mere end vi kunne ha drømt om: Et smukt velskabt hoppeafkom med krop og sind i særklasse og en udstråling der falder enhver i øjnene. Felima er avlet hos Tengstedt Arabians og ud af en af stedet mest værdsatte avlshopper Bint Bint El Masra som er efter Masran El Shaklan. Mange af Felimas søskende repræsentere racen smukt og succesfuldt på dressurbanen, og Felima selv er redet i dressur. Felimas helbror Flini er en succesfuld distancehest med mange flotte ridt, og af de helt store bedrifter kan nævnes vinder af DM 2012, samt VM i Distance 2012 i England, hvor Flini gennemførte som bedste danske hest.

Fairytales far Duval er tildelt titlen KEUR i den Hollandske Stambog og har tidligere været avlshingst på stutteriet Monpelou i Holland. Duval er avlet hos Tersk Stud i Rusland i 1990.

Fairytale har arvet det bedste fra begge sine forældre og hun er en unik unghoppe der har mulighederne i sig og gerne viser det frem når lejligheden byder sig. Hun besidder en fantastisk bevægelse og har en utrolig smuk udstråling.

Fairytale er en hoppe med et kæmpe potentiale og det er med stor tilfredshed vi kan se at kombinationen af disse spændende linier virkelig har båret frugt og resultatet er langt over hvad vi kunne håbe på.

Vi glæder os til at følge Fairytale by Duval fremover.

 


Felima, Fairytale´s mor


Duval, Fairytale´s far