C h e e t a h   b y   D u v a l   O X

Født d. 17/4 2011
Forv. stang 154 cm
SCID og CA fri

Avler:
Skovsted OX

Ejer:
Karin Østergaard
Cheetah by Duval er solgt til Karin Østergaard i april 2012

2014: DSAH Kåring, kåret i klasse 2A

Stamtavle     Galleri

 

Må vi præsentere; Cheetah by Duval.

Vores lille charmerende nye skud på stammen ud af Cheyenne og efter den russiske hingst Duval eft. Vympel x Derjava / Aswan. 

Cheetah er født med det største mod samt et hjerte af guld. Hun besidder det mest frygtløse og nysgerrige sind man kan forestille sig og slægter helt klart sine søskende på hvad temperamentet angår.

Hun er overvejende ud af russiske linier, men har på mor siden tilsat en portion engelsk og en anelse ægyptisk blod i anerne.

Hendes skønne farve og aftegn har hun uden tvivl arvet fra sin mormor Chantel som var efter russerhingsten Nekro, -hun havde tilsvarende kulør og farvelade at byde på, så ingen tvivl om at Cheetah og hun er nært beslægtet og Chantel efterlader markant sit eftermæle her på stutteriet.

Chantel var mor til vores tidligere avls og guldmedaljehoppe Aziza Xalina, som vi mistede så tragisk i 2005, så vi er lykkelige for at vi nu har fået lille Cheetah der kan videreføre det som vi aldrig rigtig nåede med Aziza Xalina.

Cheetah bliver sidste afkom efter Cheyenne her hos Skovsted OX og med dette smukke hoppeføl har Cheyenne virkeligt sat et flot punktum for hendes tid her på stutteriet.

 


Cheyenne, Cheetah´s mor


Duval, Cheetah´s far