B a l m e n a   O X   3 6 9 3

Født 23/5 2002 - 2016
Stang 154 cm
SCID og CA fri

Avler: Tersk Stud, USSR
Ejer: Skovsted OX

Stamtavle     Galleri

 

2002-2016 For evigt husket og gemt i vores hjerter

Vi kan med stolthed og stor glæde præsentere endnu en sand russisk juvel på stutteriet- den Tersk avlet Balaton datter Balmena.

Balmena er efter den verdenskendte og succesfulde hingst Balaton (Menes x Panagia/Aswan).
Balaton blev i Rusland udnævnt som ”The horse of the Century”. En hingst der har haft betydelig indflydelse på den russiske avl og selv været Champion adskillige gange, foruden en aktiv galopkarriere. Balaton er halvbror til vores hoppe Yamena via Menes (Nabeg x Metropolia/Priboj) og det er med stor stolthed, at vi nu har endnu en perle med tætte relationer til denne fantastiske hingst.

Balmena's mor Melpomena er efter Piligrim (Gips x Postrup/Suvenir) en hingst med en 3 års  galopkarriere, samt Champion titler på show, og hvis velkendte far Gips (Mashuk x Polinezia/Nabeg) er tildelt både Elite titlen samt ECAHO-Two-Star stallion, samt vundet adskillige Champion titler. Melpomena's mor Mirnaja er efter Nil sønnen Naslednik og ud af Margaritka (Aswan x Monopolia/Priboj), en meget værdsat avlshoppe på Tersk. Melpomena selv er showet med guldmedalje på både Nat.show samt Int.show. 

Ens for Balmena's blodlinjer er, at de alle kan spores direkte tilbage til Tersk Stud- linjer der er afprøvet på galopbaner, samt vist i showringen med et utal af vundne Championtitler. 

Vi ser i Balmena en utrolig spændende hoppe med en yderst interessant russisk stamtavle, med dybe rødder i Tersk Stud. En stamtavle der på alle måder indfrier vores ønske om at bevare og avle på de gamle russiske linjer, som vi her på stutteriet værdsætter højt.

Balmena er en feminin hoppe med fantastiske bevægelser og iøjnefaldende attitude, som altid viser sig velvilligt frem. Hun er en sensitiv hoppe og særdeles lærenem og altid nem håndterbar og venlig af sind.

From Tersk to Terndrup - vi byder Balmena velkommen på stutteriet og ser frem til at sætte hende i avlen i 2015.