A ´ A M E E N  O X  5 9 7 0

Født d. 7/6 2015
Forv. stang 153 cm
SCID og CA fri
Farvetestet: aa

Avler/ejer: Skovsted OX

Stamtavle     Galleri      VIDEO

 

Vi er blevet beæret med endnu en sort perle af egen avl og vi byder velkommen til A'Ameen, -vores første 2 generations afkom efter Azem og derfor helt speciel for os.

A'Ameen er ud af A'Sweet Surprize, vores homozygote sorte datter efter Azem (Symba/Vympel x Manuela/Amadeusz), som hermed har startet sin karriere som avlshoppe.

Et enestående afkom med stort gåpåmod og evnen til at charmere alle med sit imødekommende sind og kloge væsen.

A'Ameen har meget tidligt allieret sig med vores førehoppe Yamena, og med hende ved sin side har A'Ameen allerede opnået at få en høj status i rang, trods hendes unge alder.

Hun er en viljestærk ung dame der nyder at få opmærksomhed og tager alting med en sund og nem håndterbar indstilling og er en fornøjelse at arbejde med.

A'Ameen er efter den russiske KEUR hingst Duval (Vympel x Derjava/Aswan) og vores datter nummer 3 efter denne dejlige hingst.

I Duval ser vi en unik chance for at videreføre nogle af de gamle russiske linjer som vi værdsætter højt, og i kombination med A'Sweet Surprize har vi desuden været heldige at videreavle den smukke sorte farve som sandsynligvis er nedarvet fra Vympel (Menes x Molva/Aswan), som optræder både på mors og fars side. A'Ameen er ud af overvejende russiske linjer.

Vi er yderst tilfredse med resultatet af denne kombination og forventer at A'Ameen vil blive et godt bud på en kommende sportsaraber.

Vores ønske er at hun en dag vil finde et 10 * nyt hjem, hvor der vil være fokus på brug og hvor ønsket er en unik iøjnefaldende araber med kvaliteter til at nå langt.A´Ameen´s mor A´Sweet Surprize eft. Azem


A´Ameen´s far Duval (Vympel x Derjave/Aswan)