A ´ d e l a y   I b n   S e n a d a O X  5 6 9 1

Født d. 2/4-2013
Forv. stang 155 cm

Avler: Skovsted OX

Ejer: Distancerytter Charlotte Kromann-Rasmussen og Team Østergaard

Stamtavle     Galleri

 

 

A'delay var et længe ventet afkom, som tog hele 7 uger xtra i sin mors mave, før vi fik lov at hilse på ham.


Født med en stor livsglæde og fuld fart, fører han sig frem i livet. En rigtig charmetrold har indtaget vores stald og A'delay har så absolut arvet det allerbedste fra både hans far og mor.

A'delay er overvejende ud af russiske linier og har solidt præstationsblod i årene. Vi værdsætter disse gamle blodlinier, som igennem år har bevidst deres værd i forskellige dicipliner, og A'delay er absolut et lovende bud på en brugsaraber, der kan videreføre denne succes.

Hans mor Senada, er ud af den super producerende hoppe Senet (Tern x Serenada/Suvenir), som har bidraget med succesfulde afkom der har gjort det særdeles godt, på især dressurbanen og i distanceridning. Senada's far er den Tersk avlede Kurator (Neman x Kura/Aswan), som stod på Egholm Arabians.

A'delays far er vores avlshingst Azem. Hans afkom kendetegnes på deres fantastiske temperament og lærevillige sind, og flere af disse afkom rides med succes indenfor bla. dressuren. Adskillige afkom er solgt til udlandet som både avls-og brugsheste.

Målet med at kombinere vores 2 avlsheste Senada og Azem, er til fulde opfyldt og vi er særdeles tilfredse med A'delay og har stor tiltro til hans fremtid som brugshest.

Han forener det positive sind og et yderst nemt og håndterbart temperament, med en god stærk krop med masser af fylde, samt et højt energi- og aktivitetsniveau.

A´delay alias Gucci er oktober 2014 solgt til distancerytter Charlotte Kromann-Rasmussen og Team Østergaard.
http://www.enduranceriding.dk

 


Senada


Azem